Profsgroep is dienstverlener op het gebied van personeel en advies  

01

02

03

Professionals!

Uitgebreid Netwerk!

Succes gegarandeerd!

Expertise & Betrokkenheid

Gerenommeerde opdrachtgevers

Inzet van verschillende diciplines

Salaris Profs - Het loket voor salarisvraagstukkenPuur Sales - Sales professionals en procesoptimalisatieHRM Adviesbureau - Het loket voor HRM vraagstukkenInterface Search - Werving en selectie van professionalsAcutec - Het loket voor engineers en ingenieurs

Historie

 

In 1996 startte Robbert Bolsenbroek na diverse commerciële, consultancy en managementfuncties met het headhuntersbedrijf Interface Search. Hij had veel ervaring in het opzetten en uitbouwen van business, maar kwam iedere keer weer tot de conclusie dat je alleen resultaat bereikt door de best passende professionals aan boord te halen, ze te verbinden en ze te begeleiden.

Met Interface Search wist hij met zijn team de beste professionals in de markt op te sporen, echt contact met ze maken, een vertrouwensbasis te creëren en wanneer er een passende kans voorbij kwam ze te motiveren en te verbinden met de behoefte van bedrijven aan professionals.

 

In 2006 heeft Ronald Innemee zich bij Robbert aangesloten. Ronald had jarenlang bij ADP gewerkt en was vanuit sales via sales management doorgegroeid naar een directiepositie. Hij had veel ervaring met salaris- en hrm-dienstverlening. Ronald was klaar voor de stap naar het ondernemerschap. Samen hebben Robbert en Ronald Profsgroep opgezet. Een platform van gespecialiseerde bedrijven waar ondernemers hun eigen bedrijf kunnen vormgeven en zich primair kunnen richten op hun business waarbij Profsgroep mee financiert en de secundaire processen regelt.

 

Begin 2007 is het bedrijf Salarisprofs overgenomen en vervolgens verder uitgebouwd van detacheerder tot marktleider op het gebied van onafhankelijke salarisdienstverlening. Diensten zijn naast detachering, werving & selectie, de salarisscan, pakketselectie, workshops, seminars en systeemoptimalisatie.

 

Het tweede kwartaal van 2007 heeft Walter Kienhuis zich bij Profsgroep aangesloten. Met hem is het bedrijf Management Talent opgezet. Het bedrijf richtte zich met een eigentijdse formule met de inzet van professionals op de gezondheidszorg. Walter heeft het bedrijf vanaf 2011 zelfstandig voortgezet.

 

Medio 2007 is Profsgroep gestart met het bedrijf HRM Profs. Een bedrijf gespecialiseerd op hrm dienstverlening door het inzetten van hrm professionals.

 

Begin 2008 heeft Profsgroep samen met Coen Raaphorst het bedrijf Acutec opgezet. Acutec richt zich op de detachering van technische WTB en Electro professionals op MBO en HBO niveau.

 

In 2010 heeft Michiel van der Kwast Puur Sales opgezet. Puur Sales richt zich op het optimaliseren van het commerciële proces, het vast of tijdelijk inzetten van sales professionals en het trainen en coachen van professionals en teams.

 

Gaandeweg de groei van Profsgroep is de Maatschap Professional Services, die de ondersteunende diensten aan de bedrijven levert, meegegroeid en verder geprofessionaliseerd.

 

Net als de meeste bedrijven hebben wij vanaf 2009 ook de zeilen moeten reven en aan de andere kant alle zeilen bij moeten zetten om goed door de economische storm te komen. En niet onverdienstelijk. We wilden ons in de markt blijven onderscheiden als toegevoegde waarde leverancier. We hebben nieuwe diensten ontwikkeld en deze werden door de markt goed ontvangen.

 

En inmiddels is het 2014 en werken er voor de totale groep 75 gedreven professionals die het verschil maken! Het lijkt erop dat alle signalen voor economisch herstel weer op groen staan. Wij kijken er naar uit en zijn er klaar voor. Klaar om meer resultaat uit uw business te halen!

 

  • Historie Profsgroep Netwerk